Moestuin voor het gezin

Goede gezondheid

Een goede gezondheid begint met goede gewoonten, zoals het eten van gezond voedsel. Met Towergarden kunt u eenvoudig uw eigen verse, groente en kruiden kweken

gezellig samen.

In het oog in het hart, met de tower garden creëer je een gezamenlijke hobby. Gezond eten, leren kweken en duurzaamheid komt zo je woonkamer ingerold.

duurzaam.

Doordat de towergarden weinig water en stroom verbruikt én veel planten op een vierkante meter heeft is het een duurzaam en milieuvriendelijk systeem. Extra mooi is de besparing op co2 doordat de groente niet verpakt en vervoerd hoeft te worden. Het staat gewoon in je tuin, op het balkon, op het dak of in je huis.

Jong geleerd is oud gedaan

Samen het plezier van het creeren van je eigen voedsel

De natuur heeft bijna iets magisch. Van een zaadje tot de bloemkool op je bord. De theorie is heel abstrakt maar door het mee te maken. Door te zorgen voor dat kleine plantje dat elke week groter wordt komt de magie tot leven. De bloemkool is niet langer een dood normaal stuk groente op je bord maar júllie bloemkool, die wil je natuurlijk proeven. Voor het gezin de ideale, low effort, manier om meer te leren over groente, bewuster te worden en gezonder te eten. Van strijd aan tafel naar plezier.

gemak dient de mens

zonder onkruid wieden zelf je groente kweken.

Een goede gezondheid begint met goede gewoonten, zoals het eten van gezond voedsel. Met Towergarden kunt u eenvoudig uw eigen verse, groente en kruiden kweken. De verticale moestuin kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Word het hele jaar door gezonder door zelf je onbespoten groente te kweken. En wij helpen je!

Towergarden maakt gebruik van aeroponische kweektechnologie en biedt een schonere, eenvoudigere en efficiëntere manier om vers, gezond voedsel voor jezelf en je gezin te kweken. De kortste weg van groeien naar de keuken.

Gaat jullie gezin gezonder eten en zelf kweken?

Dan helpt ons team je graag verder. Neem contact op met een van onze ambasadeurs:

Susanne
Barbara L
Barbara G
Guidy
Susanne
Susanne
Barbara L
Barbara G
Guidy

Als eerste enthousiast over de tower garden, een ruime ervaring en passie. Ik kweek zelf jaar rond, in de zomer met 5 verticale moestuinen bij mij thuis. Wil je het zelf komen ervaren of heb je vragen dan ben ik er voor je.

We staan allemaal voor een grote uitdaging: minder water en energie verbruiken. Met deze verticale moestuin, heb ik “ mijn stap” gevonden. Wil jij ook bijdrage aan een gezondere maatschappij en jouw eigen groente kweken dan ben ik er voor je.

Een gezonden levenstijl is belangrijk voor body en geest. Gezond eten is nog makkelijker en leuker als je dit zelf kweekt. Met de towergarden is er een manier om dat duurzaam en met weinig tijd te doen. Wil jij ook een gezondere levenstijl en verser eten? Dan ben ik er voor je.

Per ongeluk enthousiast geworden. ik had ook een moestuin in de tuin maar met een eigen bedrijf, gezin, sporten en alles wat er bij t leven nog bij komt haalde ik hier niet uit wat er in zat. Ik zag wel de lol die ik met de kinderen had en de positieve invloed op hun eetgedrag. De toren in de keuken en tuin zorgen letterlijk voor een beeld bij gezond eten en reminder.

Zij gingen je voor

En dit zijn hun ervaringen
Marianne brom
  Marianne brom

  Een geweldige oplossing om het jaar rond te kunnen telen

  Wat is de moestuin op wielen (Tower Garden) een geweldige oplossing om het jaar rond alles wat boven de grond groeit te kunnen telen. En wat is het heerlijk om te doen. Met alles wat in de wereld gebeurt, ben ik zelfredzaam en is spitten plus onkruid wieden niet meer nodig. Oogsten wat nu op het bord komt en de plantjes groeien door, waardoor er veel meer variatie op het bord komt en veel minder voedsel weggegooid wordt. In januari kwam de eerste moestuin op wielen in huis en in mei de tweede. De droogte gaat voor schaarste en hoge prijzen zorgen, maar met de opbrengst ben ik zelfs in staat anderen te helpen aan een bord gezond eten

  Carola Smits
   Carola Smits

   Moestuinieren simpel en leuk!

   Suus is deskundig en zeer toegankelijk. Ze levert een compleet pakket en neemt alle rust en tijd alles uit te leggen en je te laten experimenteren. Het was net een middagje samen op vakantie toen ze me hielp mijn toren op te starten.

   Karin van der Bruggen - Breda college
    Karin van der Bruggen – Breda college

    Erg mooi om te zien dat de cirkel tussen zaaien oogsten en serveren door de towergarden jaarrond mogelijk wordt gemaakt

    Sinds december 2022 plukken we al de vruchten van deze innovatie, waarbij praktijkvakken worden gekoppeld voor schitterende resultaten. De towergarden maakt het mogelijk om het hele jaar door de cirkel van zaaien, oogsten en serveren te ervaren. Een perfecte aanvulling op ons onderwijs, omdat alle leerlingen hier actief mee aan de slag kunnen en het de interesse in de natuur opwekt door het kweken van passende groenten.

    Wij helpen je

    Je begint niet alleen.

    De towergarden is een aeroponic systeem. Dit is het kweken van planten in een lucht- of mistomgeving in plaats van in aarde. Aeroponic-systemen gebruiken water en vloeibare voedingsstoffen om snel en efficiënt kleurrijke, smakelijke en vooral voedzame groente en kruiden te kweken. 1 m2 is er nodig om 32 kweekplaatsen ruimte te geven en hij heeft een onderhoud van 14 minuten per week, niet spitten geen onkruid wieden maar heerlijk genieten van zelfgekweekte groentes.

    Gerelateerde berichten

    Meer zien over de towergarden?