Anke Boleij

Tower Garden lover.
Actief in creëren van mogelijkheden

Mijn Visie

Bekendheid geven aan de simpele manier van gezond en verantwoord bezig kunnen zijn met onze voeding en gezondheid.

Mijn Missie

De juiste gezinnen en organisaties aan te sporen met mijn passie. Dus anderen te inspireren om het beste uit henzelf te halen door op een ontspannen, leuke manier, bewustere, gezondere keuzes te maken.

Over mij

Ik ben Anke, moeder van 2 jong volwassenen, onderneemster en hobby tuinierster. Na 15 jaar in Zuid-Frankrijk en Italië gewoond te hebben en verwend te zijn geweest met de heerlijkste en eerlijkste groenten en fruit, kon ik in Nederland niet meer gelukkig worden van het aanbod. Zelf altijd veel lekkers gekweekt. Maar dat is in Nederland met hindernissen. Veel werk, en enkel in een echt goede zomer, bijna optimaal. Vandaar mijn gegroeide passie, enthousiasme, (liefde), voor de groeitoren. Voor mij bracht de toren: genieten van eigen teelt, meer tijd en veel meer plezier van het groeiproces zonder gedoe.                                                                                   

Ik heb 10 jaar een bedrijf gehad met 16 werknemers. Dat was in de bouw en platte daken. Tijd voor aandacht aan de mens “IN” de gebouwen.

Ik wil me inzetten om o.a. bij gevangenen, torens te kunnen plaatsen. Er gebeurd weinig positiefs in de kleine wereld van een gedetineerde. En dan gewoon uit het niets, en uit eigen handen weer:

Uiteindelijk presteren we allemaal beter als we veel blije momenten beleven! En daar draagt de toren enorm aan bij.

Towergarden Lover

Grow-Tower coach voor gezin en bedrijf

Zonder al het “gedoe” van beestjes, knarsend zand tussen je tanden, teveel regen, te weinig zon, korte zomertijd, ruimte, tijdsinvestering… NEE!  Gewoon een kwartiertje (alles bij elkaar) per week bezig zijn met wat zaadjes uitkiezen om te ontkiemen en uiteraard, het oogsten!  Resultaat – Een product vol smaak!

Eet je enkel de gebruikelijke groentes etc Dan heb je met de toren vanaf de aanschaf bijvoorbeeld: wat aardbeitjes, tomaatjes, vers geplukte thee, peterselie, oregano, een paar koolsoorten, wat salade en een paar mooie bloemen. Simple as that

Anke Boleij

Webshop towergarden

Neem contact op

Natuurlijk kun je ook altijd contact op nemen. Dit kan per email of met dit formulier.

Tips & Article

blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

No Content
No Content