Fennie Munneke – Buro Drive Verticaal Moestuinieren

Een verticale moestuin voor een gezond en gelukkig leven

Wil je weten hoe je gezond en duurzaam kunt eten met je eigen verticale moestuin? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ben een gepassioneerde

Mijn Visie

Gezondheid is belangrijk, dat vind iedereen toch? Een gezond lijf en een gezonde mind. En voeding speelt daarin een grote rol.

Mijn Missie

Iedereen inspireren en enthousiasmeren vooral makkelijk, gezond en duurzaam te leven en te eten en daarmee gezonder en met plezier te leven.  

Over mij

Vorig jaar heb ik, voor mijn werk, een fantastische inspirerende spreker live mogen zien en horen ; Steven Ritz!!! Wat had hij een mooi verhaal. Ik ben op zoek gegaan naar mogelijkheden in Nederland voor het verticaal moestuinieren en stuitte op de website van Suzanne Broers! Wat een mooi product en ik was helemaal verkocht. Voor mijn werk heb ik 5 scholen enthousiast gekregen om een pilot te draaien en te kijken wat het verticaal moestuinieren in het onderwijs kan brengen. Er is zoveel mogelijk ook buiten het onderwijs, in zorginstellingen, in restaurants, in de kantine van elke bedrijf! Ook op mijn werk bij de GGD staat een toren! En we lunchen met collega’s er regelmatig van en ook vinden mijn collega’s het heerlijk als ik weer een lekkere kruidenthee (met kruiden uit de toren) heb gemaakt. Een veelzijdige toren die nu ook bij mij thuis staat en wat vinden de kinderen het geweldig, zowel op de scholen en ook thuis! Het is een mooi innoverende manier van voedselproductie. Het is een pittige tijd en het klimaat heeft het zwaar te verduren. Veel maatregelen om de CO2 belasting onder andere te verlagen. Duurzamer te leven. Met een verticale toren draag je bij aan een duurzamere manier van voedsel productie, geen voedsel uit het buitenland, lekker in je eigen omgeving, geen plastic (waar groente vaak in zit), weinig water verbruik. En je hebt voedselzekerheid! Jij hebt altijd groente op je bord uit je eigen toren!  En  ook nog gezond geen bestrijdingsmiddelen, de pure smaak van je groente.

Gezond leven en eten promoter.

Gezond en Duurzaam eten

De Verticale moestuin Toren, prive, in het onderwijs, de kinderopvang, zoveel mogelijkheden, eigenlijk overal ook in de horeca in verzorgingshuizen, kantines van bedrijven overal is de toren inzetbaar! Draag je steentje bij in duurzaam en gezond eten. Gezondheid is belangrijk toch? Zowel de fysieke als ook de mentale gezondheid. Buiten zijn in de natuur, gewoon buiten zijn, of binnen lekker bezig zijn met een hobby of gewoon iets waar je plezier aan beleefd is goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Wat nou als dat kan met het verticaal moestuinieren dan ben je dubbel gezond bezig door ook nog gezond te eten! Niet alleen gezond ook nog duurzaam! Wat ook heel belangrijk is tegenwoordig. Eten van lokaal, dichtbij (zo weinig mogelijk CO2)! Nou dat heb je zeker met deze toren, dichtbij is het zeker.

Fennie Munneke

Webshop

bestel gemakkelijk alles van de towergarden op de webshop.

Neem contact op

Natuurlijk kun je ook altijd contact op nemen. Dit kan per email of met dit formulier.

Tips, ervaringen en meer

blog

Ik deel mijn visie, enthousiasme en ervaringen met de towergarden op social media én hier in de blogs.