Moestuin in je bedrijf

Verse en gezonde voeding:

Met een towergarden heb je altijd toegang tot verse groenten, kruiden en mogelijk zelfs fruit. Medewerkers kunnen genieten van gezonde en voedzame maaltijden, wat bijdraagt aan hun welzijn en productiviteit.

Team building en betrokkenheid:

Een towergarden op het bedrijf creëert een gedeelde ervaring en stimuleert teambuilding. Medewerkers kunnen samenwerken bij het planten, verzorgen en oogsten van de gewassen, waardoor een gevoel van betrokkenheid en saamhorigheid ontstaat.

Esthetisch en positieve werkomgeving:

De verticale moestuin voegt groen en natuur toe aan de werkomgeving, wat kan zorgen voor een aangenamere en inspirerende sfeer. Planten hebben ook positieve effecten op de luchtkwaliteit en kunnen stress verminderen, wat de productiviteit en het welzijn van medewerkers ten goede komt.

Moestuintoren in de kantine van Philips
Inspireren tot gezonde keuzes en welzijn

Bevorder de gezondheid en welzijn van je medewerkers

Stel je eens voor dat je medewerkers elke dag worden omringd door een weelderige oase van groen, waar ze verse kruiden en knapperige groenten kunnen plukken voor hun lunch. Met een Towergarden in je kantoor kun je precies dat bereiken. Deze groene aanvulling op de werkomgeving is niet alleen een esthetische toevoeging, maar ook een krachtige stimulans voor de gezondheid en welzijn van je medewerkers.

Met de Towergarden geef je je medewerkers de mogelijkheid om bewuste voedingskeuzes te maken. Ze kunnen genieten van de frisse smaak en voedingsstoffen van vers geplukte gewassen, terwijl ze worden aangemoedigd om gezonder te eten. Het kweken van groenten en kruiden in de kantooromgeving creëert een bewustzijn rondom voeding en voedt een gezonde levensstijl.

De Towergarden biedt ook een gevoel van voldoening en verbondenheid. Medewerkers kunnen samenwerken bij het verzorgen en oogsten van de gewassen, waardoor een gevoel van gemeenschap en teamspirit ontstaat. Dit versterkt niet alleen de band tussen collega’s, maar ook de motivatie en productiviteit op de werkvloer.

Investeer in de gezondheid en welzijn van je medewerkers met een Towergarden in je kantoor. Samen creëren jullie een omgeving die gezonde keuzes stimuleert, teamgeest bevordert en bijdraagt aan een positieve werkcultuur waarin welzijn centraal staat.

Duurzaamheid tonen en verantwoord ondernemen

Het tonen van betrokkenheid bij het milieu en de gezondheid van je medewerkers

Stel je voor dat je kantoor een levend bewijs wordt van jouw betrokkenheid bij duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met een Towergarden in je kantoor maak je niet alleen een statement, maar je neemt ook concrete stappen om een positieve impact op het milieu te creëren.

Het implementeren van een Towergarden in je kantoor betekent het verminderen van transportafstanden en het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Door lokaal groenten en kruiden te kweken, verminder je de afhankelijkheid van externe voedselbronnen en draag je bij aan een duurzamere voedselproductie.

Je laat zien dat jouw bedrijf voorop loopt in duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het groene statement dat de Towergarden maakt, spreekt boekdelen over je bedrijfscultuur en waarden. Je inspireert niet alleen je medewerkers, maar ook klanten en partners om bewuste keuzes te maken en deel te nemen aan een duurzamere toekomst.

Towergarden KPMG
Towergarden in het kantoor van KPMG

Gaat jullie gezin gezonder eten en zelf kweken?

Dan helpt ons team je graag verder. Neem contact op met een van onze ambasadeurs:

Gonneke
Mavis
Edwine
Gonneke
Gonneke
Mavis
Edwine

Het is mijn missie om bedrijven te helpen duurzaamheid te combineren met het beste voor de werknemers. Gezond vers eten op een duurzame manier zonder te veel poespas of werk.

De towergarden zorgt voor verse producten die ik in mijn schoonheidssalon gebruik. Dat is zo verfrissend, duurzaam en kwalitatief het beste dat je kunt hebben dat ik andere ondernemers wil inspireren met de mogelijkheden van een eigen moestuin in de zaak.

De moestuintoren in de zaak geeft een verfrissende nieuwe invalshoek voor onze kookwinkel. Bij de kookworkshops en tusendoor is het gezond en vers snoepen. Het draagt bij aan veel meer beleving en diepte in je zaak. Laat mij met je meedenken hoe de towergarden een goede aanvulling is voor jouw zaak!

Zij gingen je voor

En dit zijn hun ervaringen
Marianne brom
  Marianne brom

  Een geweldige oplossing om het jaar rond te kunnen telen

  Wat is de moestuin op wielen (Tower Garden) een geweldige oplossing om het jaar rond alles wat boven de grond groeit te kunnen telen. En wat is het heerlijk om te doen. Met alles wat in de wereld gebeurt, ben ik zelfredzaam en is spitten plus onkruid wieden niet meer nodig. Oogsten wat nu op het bord komt en de plantjes groeien door, waardoor er veel meer variatie op het bord komt en veel minder voedsel weggegooid wordt. In januari kwam de eerste moestuin op wielen in huis en in mei de tweede. De droogte gaat voor schaarste en hoge prijzen zorgen, maar met de opbrengst ben ik zelfs in staat anderen te helpen aan een bord gezond eten

  Carola Smits
   Carola Smits

   Moestuinieren simpel en leuk!

   Suus is deskundig en zeer toegankelijk. Ze levert een compleet pakket en neemt alle rust en tijd alles uit te leggen en je te laten experimenteren. Het was net een middagje samen op vakantie toen ze me hielp mijn toren op te starten.

   Karin van der Bruggen - Breda college
    Karin van der Bruggen – Breda college

    Erg mooi om te zien dat de cirkel tussen zaaien oogsten en serveren door de towergarden jaarrond mogelijk wordt gemaakt

    Sinds december 2022 plukken we al de vruchten van deze innovatie, waarbij praktijkvakken worden gekoppeld voor schitterende resultaten. De towergarden maakt het mogelijk om het hele jaar door de cirkel van zaaien, oogsten en serveren te ervaren. Een perfecte aanvulling op ons onderwijs, omdat alle leerlingen hier actief mee aan de slag kunnen en het de interesse in de natuur opwekt door het kweken van passende groenten.

    Groene omgeving die inspireert en verbindt

    Het bevorderen van welzijn, samenwerking en creativiteit onder je medewerkers

    Stel je voor dat je kantoor een inspirerende omgeving wordt, waar groene planten gedijen en je medewerkers worden aangemoedigd om creatief en productief te zijn. Met een Towergarden in je kantoor kun je deze groene droom werkelijkheid laten worden.

    De Towergarden voegt niet alleen groen toe aan je kantoor, maar ook een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur. Planten hebben bewezen positieve effecten op het welzijn en de gemoedstoestand van mensen. Door je medewerkers te omringen met de natuurlijke schoonheid van de Towergarden, creëer je een werkomgeving die hen stimuleert om het beste uit zichzelf te halen.

    Bovendien fungeert de Towergarden als een gespreksonderwerp en stimuleert het interactie tussen collega’s. Medewerkers kunnen samenwerken bij het onderhouden van de gewassen, kennis delen en elkaar inspireren. Dit bevordert een gevoel van gemeenschap en teamgeest, wat leidt tot een verhoogde samenwerking en creativiteit op de werkvloer.

    Gerelateerde verhalen en ervaringen

    Geef je medewerkers een groene en inspirerende werkomgeving met een Towergarden.