Mavis Tewari

Niet alleen voor kruiden in mijn schoonheidssalon, ook back to basic verantwoordelijk gezondheid en voeding!

Onze Visie

Zo natuurlijk mogelijke gezichtsbehandelingen geven.

Onze Missie

Gezond van lichaam en geest

Over mij

Mijn naam is Mavis. Ik run al ruim 32 jaar mijn schoonheidssalon. www. schoonheidssalonmavis.nl. Altijd al nieuwsgierig geweest om met eigen kruiden in de salon te werken! En zie nu we hebben ons eigen Towergarden ter beschikking. Hoe mooi is dit!

Nummer 1 trend voor de schoonheidsbranche is

CLEAN & SUSTAINABLE BEAUTY

We zien steeds vaker ‘vegan’, ‘organisch’ of ‘natuurlijk’ op producten staan. Mensen willen weten waar de producten, die ze op hun huid aanbrengen, vandaan komen en hoe ze geproduceerd worden. Denk aan duurzame stoffen, natuurlijke ingrediënten en producten die niet op dieren zijn getest. Microplastics en parabenen zijn al even weg maar we zijn er nog niet.

Schoonheidssalon Mavis loopt hierin al een paar stappen vooruit en gaat nog verder Back to Basic. Sinds deze winter kweekt zij verse kruiden in haar salon die ze verwerkt in haar producten voor de behandelingen.

Mavis gebruikt hiervoor een verticale moestuin, je kunt hem zien, voelen en er zelfs van proeven als je binnenkomt. De verticale moestuin Towergarden maakt het mogelijk om op 1 m2 groente en kruiden te kweken. 32 kweekplaatsen zijn erin en deze aeroponic manier van kweken levert een hoge nutritionele waarde op voor de kruiden en groentes. Deze missen we wel eens in de groente en kruiden die je doorgaans koopt die gekweekt zijn op onze verschraalde grond.

Heb jij de wens om zelf je eigen groente en kruiden te kweken kan Mavis je ook daarmee helpen. Ze is Partner van Towergarden en organiseert zeer regelmatig ook workshops groente en kruiden kweken. Deze prachtige manier van werken is uniek in de schoonheidsbranche.

Net dat stapje verder gaan in verse huidverzorging.

Peterselie voor de droge gevoelige huid, salie om porien de verkleinen.

Mavis kweekt de kruiden zelf in haar schoonheidssalon, zo wordt jouw lotion of masker bereid waar je bij staat. Alles om de conditie van jouw huid op dat moment te verbeteren. Laat je inspireren in het zelf kweken of onderga een van de nieuwe behandelingen

Dit is een unieke service die hoort bij de back tot basic treatments die je kunt ervaren in Rotterdam aan de haven. De heerlijke frisse geuren komen je tegemoet als je binnen komt.

Heb jij interesse in deze behandeling boek dan vandaag nog jouw plek via….

Schoonheidssalon Mavis | Rotterdam

Moestuin in de Schoonheidsbranche

Schoonheidssalon Mavis herdefinieert de natuur door de innovatie van verticale landbouw.
Indoor en hightech, Verticale Moestuin Towergarden, is een agrarische en technologische doorbraak op het gebied van ecologische verantwoordelijkheid, efficiëntie en veiligheid.

Binnencultuur
We gebruiken natuurlijke innovatie om onze planten verticaal in onze indoor moestuin de ruimte te maximaliseren en ze te beschermen tegen onbetrouwbaar weer, vervuiling of ongedierte. Deze methode maakt het mogelijk om 100% traceerbare producten te hebben.

Vers & Puur
Onze planten zijn 100% vrij van pesticiden en onze botanici houden hun welzijn nauwlettend in de gaten en verzorgen ze zodat ze hun maximale potentieel kunnen bereiken.

Milieuvriendelijk
95% van het gebruikte water wordt gerecycled. Geen contact met de grond, dus geen giftige lozing, dus geen vervuiling van de bodem en het grondwater.

Bewezen werkzaamheid
We kweken onze planten in een cocon, gecontroleerde omgeving en gebruiken ze vers. Dus eigenlijk halen we de meeste potentie uit onze plantaardige ingrediënten voor je huid.

Mavis Tewari

Webshop

bestel gemakkelijk alles van de towergarden op de webshop.

Neem contact op

Natuurlijk kun je ook altijd contact op nemen. Dit kan per email of met dit formulier.

Tips & Article

blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

No Content
No Content