Gonneke van Dorst

Kosten & CO2 besparen met de moestuin van de zaak

Onze Visie

Groen(te) is Goud 
Wij geloven in bedrijfsrestaurants, campussen, (thuis)werkplekken endaken die voedsel opbrengen, CO₂ absorberen en vitaliteit bevorderen.

Onze Missie

Of het nu een grote of kleine, een binnen- of buitenruimte betreft, samen zorgen we ervoor dat werknemers weer gezond kunnen
eten van zelf geteeld voedsel.

Over mij

Gonneke van Dorst is organisatie strateeg met een passie voor vernieuwende voedselproductie systemen en organische Groei. Als ondernemer op het gebied van
Personal & Sustainable Branding en Verandermanagement heeft ze 3 succesvolle bedrijven groot gebracht.  Met gemak dringt ze door tot de kern van de zaak en
brengt  binnen no-time verbetering op gebieden als gezondheid, duurzaamheid, bevlogenheid  en leiderschap. Gonneke coachte honderden werknemers,
leidinggevenden en teams naar transformaties.

Gratis gezond eten dankzij je werkgever

Waarom je met een Moestuin van de zaak het verschil maakt

Gewilde extra Maar liefst 85% van de generatie NEXT wil werken bij een
duurzaam bedrijf. Gezond eten op het werk wordt steeds meer de norm. Met
een moestuin van de zaak ben je toekomst proof voor de talenten van morgen.
Fitte werknemersJe eigen groenten en fruit kweken op je (thuis)werkplek
houdt werknemers gezond en verlaagt het ziekteverzuim met minimaal 10%.
 
Financieel voordeel Een moestuin leasen van de zaak is 25 tot 50 %
voordeliger dan kopen. Voor werkgevers is het kostenloos én kan het buiten de
WKR om waardoor je alsnog 20% op sociale lasten bespaart.
 
Duurzame keuze Natuurlijk is je eigen sla, tomaat en aardbei telen beter
voor het milieu. Één moestuin toren bespaart jaarlijks zoveel CO2 dat je er met
gemak vijf keer mee naar Parijs kunt vliegen.

Gonneke van Dorst

Webshop

bestel gemakkelijk alles van de towergarden op de webshop.

Neem contact op

Natuurlijk kun je ook altijd contact op nemen. Dit kan per email of met dit formulier.

Tips & Article

blog

Ik deel graag mijn tips, ervaringen en visie omtrent gezond eten, moestuinieren en natuurlijk de verticale moestuin met jullie: