Moestuin voor de Horeca

Vers

Verser kan het niet! Zaai wat je nodig hebt het gehele jaar door. Met de Tower Garden kunt u eenvoudig uw eigen verse, groente en kruiden kweken in de keuken. Ook kruiden waar moeilijk aan te komen is zaai en kweek je zelf.

Belevenis Gast

In je horeca etablissement, staat de Tower Garden te pronken. Gasten kunnen zelf hun kruiden, eetbare bloemen etc plukken om hun gerecht of drankje naar eigen inzicht te bereiden.

Goedkoop

Doordat de Tower Garden weinig water en stroom verbruikt én veel planten op een vierkante meter heeft is het een duurzaam, betaalbaar en milieuvriendelijk systeem. Extra mooi is dat je niet aan een abonnement zit en zelf beslist wat en wanneer je kweekt.

Zaaien, oogsten en direct verwerken in de keuken

Alle kruiden binnen handbereik

Gasten kunnen zelf hun kruiden plukken voor bijvoorbeeld voor hun thee, of wat dacht je van alle microgroentes die je altijd beschikbaar hebt. Zonder wat voor abonnement kosten dan ook voor de micro’s, zelf zaaien, oogsten en direct gebruiken, zonder dat je onkruid hoeft te wieden in je moestuin.

Horeca, Retail, Chefs, iedereen kan zich onderscheiden!

Belevenis in je zaak

Ook de eetbare bloemen groeien ontzettend goed op de Tower Garden.

Gebruik deze voor de verschillende gerechten, of droog ze en gebruik ze later.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je met bijvoorbeeld Aziatische of andere kruiden of groenten werken waar lastig aan te komen is, kweek ze zelf in de Tower Garden en onderscheid je in de horeca!

Wie gaat zich onderscheiden in de Horeca, Retail….?

Dan helpt ons team je graag verder. Neem contact op met een van onze ambasadeurs:

Edwine
Gonneke
Guidy
Edwine
Edwine
Gonneke
Guidy

Als detaillist is dit echt een toegevoegde waarde. Ik kweek zelf zowel binnen als buiten. We gebruiken dit gelijk voor kookdemo’s in onze kookwinkel. Wil je het zelf komen ervaren of heb je vragen kom langs of mail me.

Groen(te) is Goud 
Wij geloven in bedrijfsrestaurants, campussen, (thuis)werkplekken en daken die voedsel opbrengen. Natuurlijk kun je ook altijd contact op nemen

Geen plek voor een moestuin? Door het ontwerp en gewicht is het gemakkelijk om een verticale moestuin op het balkon of dakterras te gebruiken.

Zij gingen je voor

En dit zijn hun ervaringen
Esther
  Esther

  HR medewerker

  Ik ben zo blij met mijn TowerGarden! Het is zo eenvoudig om op elk moment van de dag heerlijke groenten en kruiden te kweken zonder de lasten van traditioneel tuinieren. Het past perfect bij mijn drukke leven en de resultaten zijn verbluffend lekker en gezond. Ik kan het iedereen aanbevelen!

  Paul
   Paul

   opa en gepensioneer

   Ik vind traditioneel tuinieren te zwaar. De TowerGarden is een leuke technische oplossing om zonder bukken verse groenten te kweken. Werkt goed!

   Wij helpen je

   Je begint niet alleen.

   De towergarden is een aeroponic systeem. Dit is het kweken van planten in een lucht- of mistomgeving in plaats van in aarde. Aeroponic-systemen gebruiken water en vloeibare voedingsstoffen om snel en efficiënt kleurrijke, smakelijke en vooral voedzame groente en kruiden te kweken. 1 m2 is er nodig om 32 kweekplaatsen ruimte te geven en hij heeft een onderhoud van 14 minuten per week, niet spitten geen onkruid wieden maar heerlijk genieten van zelfgekweekte groentes.

   Gerelateerde berichten

   Meer zien over de towergarden?