Edwine Zuijdam

Passie voor zelf kweken om daarna met gezonde heerlijke ingrediënten te gaan koken!

Onze Visie

Belangrijk is dat wij met zijn allen een zo klein mogelijke voetprint achterlaten. Groente uit de verticale moestuin is daar een onderdeel van.

Onze Missie

Wij proberen om zo veel mogelijk duurzame en toekomstbestendige goederen in de markt te zetten. Want na ons zijn er nog meerdere generaties.

Over mij

Mijn naam is Edwine Zuijdam, 45 jaar en woonachtig in het mooie Deventer. Ons gezin bestaat uit mijn man en 2 pubers (meiden). Ook 2 kleine honden horen nog bij ons gezin. In onze vrije tijd wandelen we heel erg graag, of het nu in het bos is, op de hei of langs de ijssel. Ligt er sneeuw dan kun je ons blij maken in de bergen. Naast het wandelen kunnen we ook heerlijk genieten van uitgebreid koken en tafelen met goed gezelschap!

Ik heb diverse opleidingen en studies mogen volgen en heb deze goed afgerond. Onder andere de hotelschool, als ook de studie voeding en diëtetiek. Dit alles komt goed van pas in onze kookwinkel.

Samen met mijn man hebben we nu 12 jaar een prachtige kookwinkel in Deventer met daarnaast een uitgebreide webshop met mooie kwalitatieve producten. Van hoogwaardige pannen, messen, tot aan de buitenkeuken met o.a. de Big Green Egg en pizza ovens.

Regelmatige geven we demo’s in de winkel waar we graag gebruik maken van wat de Verticale Moestuin ons op dat moment biedt. Denk aan gegrilde courgettes of aubergines van de Big Green Egg. Gevulde paprika’s of een paprika dip en vele andere soorten dips en pesto’s.

We maken ook onze eigen kruidenolies, dit doen we door verse kruiden op een lage temperatuur te garen in de olie, af laten koelen en zeven. Daarnaast maken we veel gebruik van de droogoven zodat we producten langer kunnen bewaren of op een andere manier gebruiken, denk bijvoorbeeld aan kruiden of eetbare bloemen. Heerlijk om kruidenboter te maken of over een salade te gebruiken.

Voor ideeën en toepassingen op het gebied van de Tower Garden in combinatie met het maken van de lekkerste gerechten, ben je altijd welkom in onze winkel om extra uitleg te krijgen. Uiteraard hebben we hier de Tower Garden in de winkel staan met groeilampen en tijdens het buiten seizoen hebben we nog een Tower Garden staan in onze stadstuin achter de winkel die we kunnen laten zien.

Kookwinkel Kitchen Corner Deventer | Diëtist | Kok

Moestuin in de horeca

Gasten kunnen zelf hun kruiden plukken voor bijvoorbeeld voor hun thee, of wat dacht je van alle microgroentes die je altijd beschikbaar hebt. Zonder wat voor abonnement kosten dan ook voor de micro’s, zelf zaaien, oogsten en direct gebruiken, zonder dat je onkruid hoeft te wieden in je moestuin.

Ook de eetbare bloemen groeien ontzettend goed op de Tower Garden.

Gebruik deze voor de verschillende gerechten, of droog ze en gebruik ze later.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wil je met bijvoorbeeld Aziatische of andere kruiden of groenten werken waar lastig aan te komen is, kweek ze zelf in de Tower Garden en onderscheid je in de horeca!

Edwine Zuijdam

Webshop

bestel gemakkelijk alles van de towergarden op de webshop.

Neem contact op

Natuurlijk kun je ook altijd contact op nemen. Dit kan per email of met dit formulier.

Tips & Article

blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

No Content
No Content